• 💚 Met zorg verpakt & Met liefde verstuurd
  • 💚 Bijdrage verzendkosten € 3,95
  • 💚 Boven € 49 geen verzendkosten
  • 💚 Voor 13:00 besteld is dezelfde dag verzonden.

Meet Our Matcha Fans

Mijn naam is Rosalie en ik zorg goed voor mezelf voordat matcha thee een hype werd dronk ik het al. Verschillende merken, en verschillende soorten smaken matcha. Toen ik in aanraking kwam met de thee van de the matcha man was ik blij verrast. Deze unieke en intense smaak matcha heb ik niet eerder geproefd. Ik wil u niet alleen overtuigen om matcha te gaan drinken maar bestel deze zeker bij de matcha man!

Love it! En ik weet zeker dat u dit ook gaat doen ;-)

Matcha Fan Leontien

Hoi hoi! Ik ben Leontien, getrouwd en moeder van mijn lieve dochter Stella! Ik heb het geluk in het prachtige Noordwijk te mogen wonen. Met de mooie duinen en stranden om de hoek is het heerlijk wandelen met de hond. Elke ochtend begint bij mij met een heerlijke Matcha latte met soyamelk, daarna kan mijn dag beginnen! Mijn dochter drinkt het ook elke dag en maakt er zelfs regelmatig een Matcha ice latte van. Het dagelijkse drankje smaakt niet alleen lekker maar geeft ons ook daadwerkelijk energie. We hebben in het verleden ook Matcha geprobeerd van andere merken maar zijn er unaniem over eens dat de smaak en kwaliteit van de Matcha Man echt de beste is! Al met al: wij zijn fan!

Ik ben Dorien Barnhoorn (50)  en kom uit Noordwijk, waar ik met mijn man een bloemen- en bollenkwekerij run. Omdat dat fysiek soms best zwaar is vind ik het belangrijk om goed voor mijn lijf te zorgen. Vorig jaar kreeg ik een matcha-pakket cadeau van mijn zus dat ze gekocht had bij The Matcha Man. Het is niet alleen een fijn ochtendritueel; Ik krijg er echt lekker veel energie van! Ik kan het echt iedereen aanraden.

Eerlijk gezegd, ben ik al een grote fan van Matcha ( en The Matcha Man) geworden. En ik drink het nog maar 4 maanden. Iedere ochtend begin ik met mijn eigen thee ceremonie. I.p.v. gehaast de ochtend door te racen is dit nu een zen momentje om zo de dag te starten. Ik drink het elke morgen in plaats van koffie. Ik ben niet helemaal gestopt met koffie maar drink het aanzienlijk minder en pas later op de dag. Toen ik er voor het eerst over hoorde, was ik erg sceptisch. Ik had gelezen over de vele gezondheids voordelen die het heeft, maar ik ben van het eerst ervaren dan geloven type. Eerst wat reviews  gelezen en sommigen zeiden dat ze het niet lekker vonden omdat er een vleugje bitterheid in zat. Dus toen even contact gezocht met  " The Matcha Man"  en hij heeft e.e.a. verteld en toegelicht over het gebruik  Hij heeft mij overtuigd en mij veranderd in één van hen (een fervente Matcha drinker dus) Maar eerlijk is eerlijk deze Matcha smaakt echt goed, en je kunt het op veel verschillende manieren gebruiken. En als je het nog niet hebt geprobeerd of nog twijfelt...raad ik je aan het gewoon te doen. "So drink Matcha and be Healthy". Liefs Dewi 

Ik ben Jarda en nadat ik ziek ben geweest kreeg ik van een vriendin het advies om dagelijks de dag te starten met een kop Matcha. Maar dan wel van een uitmuntende kwaliteit. Nadat ik The Matcha Man doorkreeg heb ik meteen een complete set besteld. Nou ik kan jullie zeggen ik ben mega fan geworden, alle gezondheidsvoordelen die dit mij brengt wil ik nooit meer kwijt. Gewoon proberen is mijn advies.

Mijn naam is Elvin de Rooij uit Den Haag “Voor mij is Matcha van The Matcha Man niet meer weg te denken uit mijn leven, een heerlijk ochtend ritueel wat enorm veel energie geeft!  Sporten na een kop Matcha gaat bijna vanzelf ik kan het echt iedereen aanraden! “ 

Mijn naam is Niek Verweij, een aantal maanden geleden was ik op zoek naar Matcha maar dan wel van de beste kwaliteit. Ik had in mijn omgeving gehoord dat er veel gezondheidsvoordelen zitten aan het drinken van Matcha. Dat bracht me al vrij snel hier dus meteen een complete set besteld. Keurig verpakt had ik mijn bestelling een dag later in huis. Met de uitleg en ondersteuning van The Matcha Man ben ik nu een echt trouwe fan, ik geniet dagelijks van de gezondheidsvoordelen en kan het  je echt aanbevelen. 

matcha fan Maaike

Hi, mijn naam is Maaike. Ik ontdekte onlangs via mijn partner de producten van The Matcha Man. Inmiddels is matcha een dagelijks ritueel geworden. Ik krijg er een echte power boost van en begin de dag met veel focus. Handig voor mijn werk als tekstschrijver :-). Ik ben fan van The Matcha Man!

Vorig jaar was een bijzonder zwaar jaar na het verlies van mijn vader. Ik kwam thuis te zitten. Op zoek naar nieuwe energie zag ik de Matchaman en de thee. Na wat advies en ervaring van een vriendin heb ik een starterspakket gekocht. Het verschil is echt te merken. Ik ben energieker en voel me er heerlijk bij. Het ochtend ritueel is een fijn moment om de dag met Matcha thee te starten. Echt een aanrader. 

Liefs Mirill ❤️

Hoi! Mijn naam is Lisa. Mijn broer heeft mij voorgesteld aan dit geweldige product. Als ik de thee zou bestellen, zou ik de Japanse Basic set van hem krijgen. Eerst moest ik wennen aan de smaak, maar nu vind ik het heerlijk. Ik ben nu vaste klant van The Matcha Man. Zo heb ik ook al gebakken met Matcha for Cooking en een heerlijke Vanille Latte gemaakt.  Ik start de ochtend altijd met Matcha. Het geeft me een boost en positieve energie. Je start je dag healthy! Ik sport zeker 4x in de week als het niet meer is. Daarom kan ik zeker de voordelen van Matcha wel gebruiken. Wat ik ook uitnodigend vind is de site, de mooie producten en sets. Wanneer je iets besteld wordt het ook nog eens leuk ingepakt met een persoonlijk kaartje. 

Mijn naam is Alma en ik woon in het lekker drukke Brabant.  Via mijn vriendin kwam ik in aanraking met Matcha.  Ze stelde me voor aan 'The MatchaMan' en zei dat ik hier de beste matcha kon bestellen.  Ik ben begonnen met matcha vanilla latte en Ik kan mijn ochtenden er niet meer zonder voorstellen.  Mijn vriendinnen vonden het ook heerlijk, ik maak het namelijk met melk en kaneel en soms doe ik er chia zaadjes bij. Je kan het zo gek niet verzinnen en het smaakt heerlijk. Niet te vergeten het is ook nog hartstikke gezond.  Dus waar wacht je nog op 😉 Met vriendelijke groeten,
Alma

Ook helemaal Fan van onze Matcha, en wil je op deze pagina dat graag vertellen dan bieden wij je deze mogelijkheid. En je helpt ons de liefde voor Matcha te verspreiden.

Neem contact met ons op via ons contactformulier. Uiteraard zijn de gegevens van al deze fans bij ons bekend.